Lemmikki­kuvaukset

Studiossa ja miljöössä, eläintuntemuksella ja vankalla kokemuksella

Olen kuvannut satoja koiria ja kissoja sekä muita lemmikkieläimiä vuosien varrella. Rohkenen väittää olevani Oulun seudun kokenein eläinkuvaaja. Luen eläinten elekieltä hyvin ja se auttaa saamaan lemmikistä esiin niiden parhaat puolet. Kuvaukset tehdään aina yhteistyössä omistajan kanssa. Voin ottaa sinusta ja lemmikistäsi kaverikuvan tai voit tuoda kuvauksiin mukaan vaikka koko lauman sekä perheesi.

Järjestän yhteistyössä Eläintarvikeliike Muskettikoiran kanssa eläinkuvauspäiviä. Paikanpäälle pystetyssä studiossa voidaan kuvata kaikki sisätiloihin sopivat lemmikkieläimet. Hevoset, laamat ja vaikka lemmikkilehmät voidaan kuvata joko maneesiin pystetyssä studiossa tai ulkona kauniissa luonnonvalossa, myös talvella. Järjestän myös koirien kuvauspäiviä kesäisin puistossa.

Kaikki kuvaukset sisältävät paljon koekuvia. Saat linkin nettigalleriaan, josta pääset katsomaan kuvat ja valitsemaan niistä parhaimmat – tarvittaessa autan kuvien valinnassa. Valmiit kuvat saat joko tiedostoina tai tulosteina. Lemmikkisi kuvista voit teettää esimerkiksi upean taulun muistoksi seinälle.

Koirakuvaukset

Kuvaukset sekä studiossa että miljöössä. Miljöökuvauksia voidaan myös valaista!

Lemmikit ja omistajat

Kuvaukset studiossa ja miljöössä. Miljöökuvauksia voidaan myös valaista!

Kissakuvaukset

Kuvaukset studiossa

Hevoskuvaukset

Maneesi-studiossa tai miljöössä.

 

Hinnasto

Studio­kuvaukset
70,00 / kuvaus (sis yhden tiedoston)
25,00 / tiedosto
Muskettikoiran studiossa kuvauspäivänä tai maneesissa
Miljöö­kuvaukset
70,00 / kuvaus (sis yhden tiedoston)
25,00 / tiedosto
Yhteisenä kuvauspäivänä
Erikois­miljöö­kuvaus
15000
Sis. 2 tiedostoa, ylimääräiset tiedostot 25 euroa.